پیام تبریک مشترک رئیس دانشگاه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فسا به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی (ع)

۰۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۲ کد : ۴۳۲ اخبار
تعداد بازدید:۳۹۶

حقُّ علیٍّ على هذهِ الاُمّةِ کحَقِّ الوالِدِ على وَلَدِهِ.

حقّ على بر این امّت همچون حقّ پدر است بر فرزندش. پیامبر اکرم (ص)

سیزدهم رجب خجسته‌ زادروز بزرگ‌‌ مردی است که به تأسی از آن انسان والا و پدر نمونه، به شایستگی روز پدر نام گرفته است.

زندگی سراسر برکت حضرت علی (ع) الگویی تمام ‌عیار برای هر انسان روشن‌ضمیر است و منش ایشان راهنمایی نامحصور در زمان برای سعادت دنیوی و اخروی پیروانشان است.

درواقع، پیرو امیر المؤمنان بودن به معنای گام برداشتن در مسیر الهی اوست؛ هرگاه همراهی عزت‌مندانه ایشان با حضرت محمد(ص) را مرور می‌کنیم، آنگاه که ترویج دین خطرات و مخاطرات خود را داشت و نیز آن هنگام که اندیشه‌های متعالی ایشان در تبیین راهبردهای اساسی حکومت داری در نامه تاریخی ایشان به مالک اشتر را می‌خوانیم، رهبر و امیری را تصویر می‌کنیم که به راستی کائنات در برابر عظمت و شکوه بی مانندشان تعظیم کرده و به راستی هر فصل از زندگی پربارشان از شکل‌گیری دین، کانون خانواده، شجاعتشان در نبرد با دشمن، سکوتشان آنگاه که باید لب فرو می‌بست، قضاوتشان و راهبری امت و ... سرشار از پند و حکمت و معرفت است و امیداست توفیق آن را داشته باشیم رهرو راستین آن حضرت باشیم.

اینجانبان سالروز آسمانی میلاد با سعادت اولیــن اختر تابناک آسمان امـــــامت و ولایت، مولی الموحدین حضرت امام علی(ع) و روز پدر را به تمام شیعیان و رهروان راهش، پدران معظم شهداء و به ویژه آن دسته از همکاران و دانشجویان دانشگاه فسا که در جایگاه پر مسئولیت و رفیع پدر قرار دارند، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌ نماییم.

( ۲ )

نظر شما :