ارتقاء چشمگیر رتبه دانشگاه فسا در بین دانشگاه های کشور بر اساس نظام رتبه‌بندی سایمگو (SCImago)

۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۵ کد : ۴۳۱ اخبار
تعداد بازدید:۴۵۳

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، در جدیدترین رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی دنیا که توسط نظام رتبه‌بندی سایمگو  انجام شده است، رتبه دانشگاه فسا در بین دانشگاه‌ ها و موسسات پژوهشی کشور به رتبه 119 و در بین دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی دولتی کشور به رتبه 56 ارتقاء پیدا کرده است. لازم به ذکر است در فهرست اعلام شده سایمگو از بین دانشگاه‌های استان فارس فقط نام دانشگاه‌ های شیراز، صنعتی شیراز و فسا دیده می‌شود. در این رتبه ‌بندی بسیاری از دانشگاه‌های مراکز استان (با سابقه چندین سال بیشتر از دانشگاه فسا) بعد از دانشگاه فسا قرار دارند.

نظام رتبه بندی سایمگو یا رتبه‌بندی SCImago توسط گروه پژوهشی به همین نام در دانشگاه گرانادا در اسپانیا انجام می‌شود که براساس تعداد مقالات موجود در بانک اطلاعاتی اسکوپوس در حوزه‌های پژوهش، فنآوری و نوآوری و اثرگذاری اجتماعی، دانشگاه ­ها و موسسات پژوهشی دنیا را ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

روابط عمومی دانشگاه فسا، این موفقیت را به جامعه دانشگاهی فسا تبریک عرض می‌نماید.

( ۴ )

نظر شما :