برگزاری ویژه برنامه های متنوع برای بانوان محترم اعضای هیات علمی و همیاران علمی در دانشگاه فسا به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا " سلام الله علیها"

۱۵ دی ۱۴۰۲ | ۲۲:۱۱ کد : ۴۲۸ اخبار
تعداد بازدید:۴۹۷

به گزارش روابط عمومی و به همت معاونت فرهنگی دانشگاه فسا، در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (12 و 13 دی ماه) ویژه برنامه‌هایی در راستای تجلیل از مقام زن و همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا " سلام الله علیها"  برای بانوان محترم اعضای هیات علمی و همیاران علمی در دانشگاه فسا به شرح موارد زیر برگزار گردید:

برگزاری کارگاه آموزشی نشاط در محیط خانه و خانواده

در روز سه شنبه ۱۲ دی ماه کارگاه انگیزشی ایجاد نشاط در محیط خانه و خانواده ویژه کارکنان محترم خانم  در دانشگاه برگزار شد. در این کارگاه در خصوص راههای ایجاد و ترویج آرامش در محیط خانه و خانواده صحبت شد.

برگزاری مسابقه آشپزی ویژه بانوان در دانشگاه

در روز سه شنبه ۱۲ دی ماه مسابقه آشپزی ویژه بانوان دانشگاه برگزار شد. کارکنان  محترم خانم دانشگاه با شرکت در این مسابقه ضمن تهیه غذاها و دسرهای  ایرانی و سنتی و سفره آرایی به رقابت با یکدیگر پرداختند. هیأت رییسه دانشگاه ضمن حضور و بازدید از این مسابقه، از تلاشها و شرکت همکاران در این مسابقه تشکر و قدردانی کردند.

برگزاری مسابقات ورزشی ویژه اعضای هیئت علمی و کارمندان خانم دانشگاه

در روز چهارشنبه ۱۳ دی در قالب مسابقات ورزشی دارت و فریزبی بین اعضای هیئت علمی و کارمندان خانم دانشگاه برگزار گردید و از برندگان با اهدا جوایز تجلیل بعمل آمد.

برگزاری برنامه دورهمی بانوان دانشگاه

در روز چهارشنبه ۱۳ دی درقالب دورهمی صمیمانه ویژه بانوان اعضای هیات علمی و کارمندان خانم دانشگاه با برنامه های شاد و متنوع برگزار شد.

برگزاری نشست صمیمانه اعضای هیات علمی و کارمندان خانم با هیات رییسه دانشگاه در روز چهارشنبه ۱۳دی ماه.

در این مراسم ریاست دانشگاه علاوه بر بیان مصداق های تکریم مقام زن بخصوص مادر از دیدگاه های مختلف، با اهدا کارت هدیه از بانوان محترم دانشگاه تقدیر و تشکر نمودند.

نظر شما :